Hallo wereld!

Meer dan drie jaar geleden vertrok ik vanuit Costa Rica naar Peru. Het vliegtuig in, de liefde achterna. En heerlijk dat het was...! Reizen, vrijheid, genieten. Ik kon gaan en staan waar ik wilde, de wereld lag aan mijn voeten. Ik had mijn studie afgerond, stage gelopen, en nu kon ik de wijde wereld in. Joepie!

En toen...

En toen...

En toen?!

Ik weet zelf niet eens waar ik moet beginnen. Toen ben ik dus gaan reizen. Van noord naar zuid, van oost naar west. Door Peru, Bolivia en Ecuador. Terug naar huis en weer terug naar Peru. En weer van noord en west naar zuid en oost. En dat allemaal met een rugzak vol vrijheid. En hippie. En spiritualiteit, creativiteit, zelfontwikkeling en liefde. Heel veel liefde. En toen begon het te kriebelen. Een vast plekje, werk, "iets doen met mijn studie", goedkeuring?

Dus ik op zoek naar een baan. Een echte grote mensenbaan. En die vond ik, en toen al snel promotie ook. En een leuk huis, met meubels, zo'n Peruaans gekleurd tapijt, en schilderijtjes aan de muur. En effe geen spiritualiteit. Klaar met wierook. Geen tijd. Geen tijd! En toen ruzie thuis. En nog een beetje meer. Dat was dus te veel. Toen weer alleen. Dus weer meer focus op balans, en dus wat meer sprititualiteit. Weer terug naar de markt om wierook in te slaan. En een yogamat. En toen was de baan klaar. En weer op straat, dag huis. En toen weer een nieuwe baan. HA, ik blijf in mijn huis! En toen weer kriebel om een nieuwe bestemming op te zoeken. Dag huis, maar mét die baan. Maar daar heb ik niet voor gestudeerd. Huh...? Het cirkeltje is rond.

Peru was geen mislukking. Dat zou het alleen zijn als ik er niks van geleerd zou hebben. En dat heb ik lekker wel. Ik heb geleerd dat niks voor altijd is, en dat voor altijd niks is. En dat is best wat toch?

Ik ben weer op pad. Ik hop weer bus in bus uit. Ik heb Peru gedag gezegd, voor nu dan. Want mooi is het wel daar. Maar gezien heb ik het ook wel weer nu. Geïnspireerd en inspirerend ligt de rest van de wereld weer aan mijn voeten. Met nieuwe plannen, nieuwe ideëen en een nieuwe bron van inspiratie.

#yanantin #live #laugh #love #livelaughlove #blog #spiritueel #reizen #leven #bewust #zelfbewust #hetroerom #gezegend #leerzaam #zuidamerika #peru #bolivia #hellogoodbye #leerproces #zelfvertrouwen #golvenvanhetleven #piekenendalen #levenslessen #levensdoel #levensveranderend #nieuwefase #levensfase #nederlands

RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:
Er zijn nog geen tags.
CATEGORIES: