Een duwtje in de rug van de Maan

De Maan zou de Maan niet zijn als er niet wat bijzonders mee aan de hand was. Normaal gesproken symboliseert de Nieuwe Maan een nieuwe ronde en nieuwe kansen - zoals gebruikelijk een feestje voor iedere astro-liefhebber, bewuste vrouw of spiritueel aangelegd mens. Maar vandaag is 'ie net even anders, en dat symboliseert dan weer de Maan van vandaag.

Hoewel het officieel in Nederland geen Nieuwe Maan meer is bij het publiceren van dit bericht, mag ik dankzij wat luttele uurtjes tijdsverschil toch terecht claimen dat 'ie hier brandnew is. Vanaf vandaag zal het leven in het teken staan van verandering. Verandering van gevoel, van richting, van gedachten en van omstandigheden. Het Universum zet wat energieën in gang om iedereen een duwtje in de rug te geven - en dan wel de goede richting op.

Verandering gaat nu eenmaal niet altijd zonder slag of stoot, zeker niet als je je verzet tegen alles wat nieuw is. En dat is nu precies wat de Maan ons uit wil leggen: mei was een maand van onverwachte en grote veranderingen. We hebben ons lesje geleerd en wisten ons erdoorheen te slaan, en hoogstwaarschijnlijk voelen we ons vandaag een stukje sterker dan gister.

Waarom moet dat nu met slag en stoot, vraag je je misschien af. Nou, omdat je dan leert te accepteren dat je zelf ook een aandeel hebt in alles wat er gebeurt. Alles is causaal, noem het karma, noem het shit, je bent er zelf bij. Stop met jezelf zielig vinden, stop met de slachtoffer rol. Leer van je fouten en accepteer dat dingen nu eenmaal zijn zoals ze zijn, ook al vind je dat niet leuk.

Juni dan. Wat zegt de Maan? Waarheid, waarheid en nog eens waarheid. We kunnen er bijna niet omheen en het Universum zal alles op alles zetten om je weer op het rechte levenspad te krijgen. Leer kansen zien. Blijf niet plakken in het verleden. Wat niet is, is nu eenmaal niet. Gaat iets niet door, dan komt er iets anders, beters, mooiers, en gepaster. Hoe flexibeler je om kunt gaan met de verrassingen van de Maan, hoe beter het je af zal gaan.

Laat je inspireren, vooral door jezelf. Vraag jezelf af wat je wilt, waarvan je droomt, wie je bent... De relatie die je met jezelf hebt is de belangrijkste van allemaal. Geef niet in, wees niet bang voor jezelf op te komen. Authenticiteit, zelfvertrouwen en eigenliefde zijn sleutels tot geluk deze Maan.

Geef uit handen wat je niet begrijpt, het Universum zal zorgen dat het goed komt.

Ps. een goede Nieuwe Maan oefening is voor jezelf op een rijtje te zetten wat je wilt loslaten. Dit kan je doen door bijvoorbeeld een lijstje te maken en deze symbolisch te verbranden. Vervolgens maak je een lijstje met punten die je wilt bereiken/versterken - dit bewaar je onder je kussen en voor het slapen gaan herinner je jezelf hieraan.

#Maan #astrologie #verandering #universum #blog #accepteren #spiegel #overgave #persoonlijk #groei #loslaten #vertrouwen #energie #inspiratie #bewust #geluk #spiritualiteit #mindfulness #positief #eigenliefde #Yanantin #oefening #nieuwemaan #nederlands

RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:
Er zijn nog geen tags.
CATEGORIES:

WHERE AM I NOW...

  • Gray Instagram Icon
  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Twitter Icon
  • Gray Pinterest Icon