Follow me!

Zo. Het is zo ver. Ik zit achter mijn computer en de eerste woorden staan op scherm. De langverwachte blog gaat vandaag of morgen de lucht in. Peru, mindfulness en grenzeloos verliefd - in één blog. Tadaaa!

Ik ging naar Peru, mijn eerste grote reis, alleen, ver weg, zes maanden vrijwilligerswerk. Bloednerveus, met een veel te grote koffer volgepropt met overbodige kleding en overladen met bemoedigende woorden en lieve kaartjes stond ik op Schiphol. Het enige advies wat mijn vader me meegaf was dat ik vooral moest genieten, als ik maar niet verliefd werd “op zo’n klein Peruaantje”. Brave dochter die ik ben heb ik dat advies keurig na drie dagen in de wind geslagen (sorry, pap!). There he was: een local, barman, lange wilde haren en klein, uiteraard. Niet de schoonzoon waar het thuisfront op zat te wachten, maar ik was vanaf dag één verkocht.

We schrijven drie jaar later. Ik heb in de tussentijd de Master Latin American and Caribbean Studies afgerond, het halve continent afgereisd en uiteindelijk mijn biezen gepakt en me in Lima gesetteld. Daar nam mijn leven een interessante wending: reizen, mediteren en leven met de dag. Even wat anders dan het gestructureerde leventje in nuchter Holland. En ja, ik ben nog steeds smoorverliefd!

#Blog #mindfulness #Peru #Reizen #liefde #geluk #mediteren #nederlands

RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:
Er zijn nog geen tags.
CATEGORIES:

WHERE AM I NOW...

  • Gray Instagram Icon
  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Twitter Icon
  • Gray Pinterest Icon